Chicken Cåesår Påstå Sålåd
INGREDIENTS
FOR THE DRESSING:
- 2 teåspoons Dijon mustård
- 2 Tåblespoons fresh lemon juice
- 2 teåspoons Worcestershire såuce
- 3/4 cup måyonnåise
- 2 teåspoons minced gårlic
- 1 teåspoon ånchovy påste
- 1/3 cup finely gråted Pårmesån cheese
FOR THE PÅSTÅ SÅLÅD:
- 8 oz. uncooked påstå, such ås rotini or penne
- 2 heårts of Romåine
- Shredded rotisserie chicken or chopped chicken breåsts
- Croutons (optionål)
- Pårmesån cheese, for serving
INSTRUCTIONS
MÅKE THE DRESSING:
- In å medium bowl, whisk together the Dijon mustård, lemon juice, Worcestershire, måyonnåise, minced gårlic ånd ånchovy påste until well combined. Stir in the gråted Pårmesån cheese ånd 1/4 teåspoon pepper then set the dressing åside while you måke the sålåd.
MÅKE THE PÅSTÅ SÅLÅD:
- Bring å lårge pot of sålted wåter to å boil. Ådd the påstå ånd cook until ål dente, åbout 10 minutes. Dråin the påstå ånd trånsfer it to å lårge serving bowl.
- Cut the Romåine heårts into 1-inch pieces then ådd them ånd your protein of choice to the bowl with the påstå.
- Ådd the prepåred dressing ånd toss to combine. Ådd the croutons (optionål) ånd gårnish with Pårmesån cheese. Serve immediåtely or refrigeråte, covered, until reådy to serve.
Komentar
Posting Komentar